torstai 4. elokuuta 2011

Waiting

23 days left and then bonjour ! First I'm off to Paris, Charles de Gaulle, and then alas, I can finally kiss the beautiful land under my lovely feet! Japan, Japan!

Meanwhile in Finland... I've been arranging stuff like crazy! First I had to say goodbye for my beloved apartment and now I've been on the phone 24/7 calling the insurance company, bank, mobilephone operator etc. Not to say, I should finnish my summer studies. Whew! And the best part in making arrangements is shopping the new things. You don't expect me to go to the land of my dreams unprepared? No, no. A girl needs to be well-prepaired for a journey of a lifetime, so a new lip gloss (I'll be adding while waiting for my flight on airport) won't hurt anybody except my wallet...yikes!
 And in case you didn't know, I should be saving money instead of spending it. God help me. 

Ja 23 päivää jäljellä Suomessa ja sitten bonjour! Lennän Pariisin kautta Japaniin, ja viimein saan nähdä taas rakkaan Japanini, nam!

Tällä välin Suomessa... Olen järjestellyt asioita kuin pieni orava! Ensin minun täytyi muuttaa muutama viikko sitten pois asunnostani, ja sitten alkoi muu rumba viisumista lähtien, ja entäs sitten ne kesäopinnot, voi apua, että verkkokurssi ei just nyt nappaa! Mut sen sijaan uusien, täysin välttämättömien tavaroiden shoppailu nappaa! Sillä ettekai vain oleta minun palaavan Japaniin tyhjin käsin? Ei, ei, kyllä minä aion varautua kaikkeen tälle matkalle, joten yksi huulikiille, jota voin lisäillä lentokentällä odottaakseni viehkeänä lentoani, ei satuta ketään paitsi...kukkaroani.
Ja jos et sattunut tietämään, minä säästän rahaa tätä matkaa varten. Tällä kertaa. Kyllä, säästän rahaa ensimmäistä kertaa elämässäni ja se on...tuskallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti